El guardó reconeix els establiments compromesos amb els valors de la gastronomia “Bona, Neta i Justa” com el del xef Sergi Palacín
Cambrils consolida la seva aposta per la gastronomia sostenible i de proximitat amb la recent adhesió del restaurant HIU al col·lectiu Slow Food Catalunya Km0. Aquest reconeixement distingeix establiments compromesos amb els valors de la cuina “Bona, Neta i Justa”: productes locals i de temporada, respecte pel medi ambient, solidaritat amb petits productors i una alimentació responsable.
El restaurant cambrilenc va rebre el reconeixement en un acte de lliurament celebrat ahir dilluns 1 de desembre a Granollers, i representa l’entrada a una xarxa selecta de restaurants que comparteixen una filosofia de sostenibilitat, qualitat i proximitat.
Dirigit pel xef Sergi Palacín, HIU Restaurant ha apostat des dels seus inicis per una proposta gastronòmica que fusiona la cuina mediterrània i de proximitat amb influències asiàtiques i tècniques creatives. Treballa amb productes de proximitat, de temporada i d’agricultura local, amb gust per la qualitat i la sostenibilitat —un alineament clar amb els principis de Slow Food.
Aquest nou reconeixement afegeix valor a l’oferta gastronòmica de Cambrils i consolida la reputació del municipi com a destinació que aposta per una gastronomia moderna, responsable i arrelada al territori.