L’objectiu del programa és impulsar l’ocupació juvenil i oferir oportunitats formatives i laborals a joves que volen incorporar-se al mercat de treball
El Restaurant Casa Fèlix de Valls acull aquests dies la fase pràctica del curs d’auxiliar de cambrer/a, en què participen deu joves sota la direcció del professor Agustí Salvadó. L’objectiu del programa és impulsar l’ocupació juvenil i oferir oportunitats formatives i laborals a joves que volen incorporar-se al mercat de treball, especialment en sectors amb alta demanda com l’hostaleria. El curs combina formació teòrica i pràctica, i permet als participants conèixer de primera mà la realitat del sector de la restauració, alhora que adquireixen experiència en un entorn professional com el del Restaurant Casa Fèlix.
Des de la Cambra de Comerç de Valls es destaca la importància d’aquest tipus d’iniciatives per fomentar el talent local i enfortir el teixit empresarial del territori.
Aquesta formació s’inclou dins del ‘Programa Talento Joven’, desenvolupat d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit entre la Cámara de Comercio de España i la Cambra de Comerç de Valls, amb el finançament del Fons Social Europeu en el marc de la Garantia Juvenil.